Ik kom bij u thuis

Van den Bosch kunstgebitten verzorgt ook kunstgebit behandelingen aan huis bij regulier verzekerden die door gezondheidsredenen (tijdelijk) niet zelfstandig naar de (tandarts)praktijk kunnen komen. Deze service geldt voor alle inwoners die binnen een straal van 30 km van Heerenveen woonachtig zijn. Kunt u niet meer zelfstandig naar de (tandarts)praktijk komen omdat het reizen een hele opgave is? Ik kom graag bij u thuis.

 

Kwaliteit wordt niet vóór u bepaalt, maar sámen met u

Mijn missie is het maken van kunstgebitten die zo goed mogelijk de natuurgetrouwe situatie nabootsen en welke een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Ik streef kwaliteit en continuïteit na door het bezitten van tandtechnische kennis, het gebruiken van de beste materialen en het leveren van optimale dienstverlening.

U staat centraal. Door met aandacht naar u te luisteren zal uw opvatting over het functioneren van de prothese én de esthetische wensen duidelijk in kaart worden gebracht. Met de besproken wensen in mijn hoofd zit ik met veel plezier aan mijn werktafel het techniekwerk te maken. Zo komen we samen tot het beste resultaat.